26.05.2022.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

MILJANA POSLE DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE MENJA ŽIVOT: Neću više u rijaliti, baviću se OVIM ZANATOM!

Miljana Kulić je posle diskvalifikacije iz "Zadruge 5" rešila da postane frizerka! Ona i njen dečko Nenad Macanović Bebica prekjuče su izbačeni iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja. Čim su napustili Šimanovce, zajedno su otišli kod Miljaninih roditelja u Niš.

Informer

Miljana Kulić

Kulićeva kaže da je rešila da završi rijaliti karijeru i da svu ušteđevinu uloži u novi biznis, iako Pinku duguje 50.000 evra zbog kršenja ugovora!
- Oduvek sam htela da otvorim frizerski salon, ali nikad ranije nisam mogla da skupim novac za to. Sada sam rešila da se posvetim tom poslu. Našla sam lokal u samom centru Niša - rekla je Miljana i dodala da će i sama raditi u salonu:

Zadrugari bacili Miljanine stvari

Marko Osmakčić i Viki Mitrović bacili su stvari Miljane Kulić i polili ih uljem! Oni su odlučili da se osvete bivšoj cimerki, koja je, pre nego što je izbačena iz "Zadruge", bacila njihovu garderobu.
- Zar jedna ku*va da baca moje stvari?! - vikao je Marko dok je sa svojom devojkom uništavao Miljanine stvari.

- Zaposliću frizere, šminkere i kozmetičare, a planiram da i ja završim kurs za frizere, pa da pomažem radnicima, neću samo gazdovati! Želim da obezbedim Željka. Hoću da se moj sin ponosi svojom majkom, a ne da moram svake godine da ulazim u rijaliti.
Podsetimo, rijaliti zvezda je gađala voditelja Milana Miloševića kamenom, a zatim je fizički napala Lazara Čolića Zolu. Njen dečko Bebica je takođe narsnuo na Zolu, pa je i on diskvalifikovan zajedno sa Miljanom.
- Hvala Bogu da je izašla! Treba da živi normalno sa čovekom koji je voli - rekla je Miljanina majka Marija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":