26.05.2022.

13:29

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

MILJANA POSLE DISKVALIFIKACIJE POKUŠAVA DA ZARADI NOVAC! Kulićeva na sve načine želi da se dočepa para! (FOTO)

Miljana Kulić aktivna je na društvenim mrežama, a juče je na svom Instagram profilu najavila otvaranje frizerskog salona u Nišu.

Informer

Miljana Kulić otvara frizerski salon

- Uskoro otvaram frizersko-kozmetički salon u Nišu. Potrebni su frizeri, šminkeri i kozmetičari. Svi zainteresovani neka se jave u dm - napisala je Miljana juče na pomenutoj društvenoj mreži. 

Kulićeva je odlučila da se posveti i reklamiranju na Instagramu, pa je tako svima koji su zaiteresovani za saradnju poručila da joj se jave.

Informer

Objava Miljane Kulić

- Svaki vid reklame DM - napisala je Miljana, kojoj se očigledno niko nije javio, pa je dva sata nakon toga podelila novu objavu sa istim sadržajem, dok je prethodnu obrisala.

Podsetimo, od reklamiranja na društvenim mrežama žive mnoge poznate ličnosti, pa tako ukoliko neki proizvod reklamira zvezda koja ima preko 500.000 pratilaca (što su Kija Kockar, Luna Đogani, Ceca i drugi) to košta i do 3.000 evra. Seka Aleksić definitivno najviše reklamira od naših poznatih, te kod nje sigurno nema zime, a da li će i Miljana Kulić uspeti u tome, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":