29.05.2022.

18:58

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

MILJANA POMAŽE BEBICI POSLE DISKVALIFIKACIJE! Evo šta rade nakon što su izbačeni iz rijalitija! (FOTO)

Odlukom Velikog šefa Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nedavno su diskvalifikovani iz rijalitija, a od tada oni su postali nerazdvojni!

Miljana često svojim pratiocima na društvenim mrežama pojazuje kako provodi vreme sa Bebicom, ali i sa svojim sinom Željkom.

Informer

Miljana sa Bebicom i sinom provodi vreme

Kulićeva je izgleda odlučila da odustane od rijalitija, pa je tako na svom Instagramu najavila otvaranje frizerskog salona u Nišu, međutim, to nije sve. Miljana je obavestila sve koji su zaiteresovani za saradnju i reklamiranje na društvenim mrežama, da joj pošalju poruku.

Informer

Miljana Kulić traži saradnike na društvenim mrežama

Miljana se tu nije zaustavila, pa je sada odlučila da reklamira Instagram profil svog dečka Nenada Macanovića Bebice i pomogne mu kako bi dobio veći broj pratilaca, te je na svom profilu, na kom je prati više od 80.000 ljudi, objavila Nenadov profil i od svojim fanova zatražila da ga zaprate. 

Informer

Objava Miljane Kulić

- Zapratite svi moju Bebicu - napisala je Miljana, a Macanović je za manje od sat vremena dobio skoro 2.000 pratilaca!

S obzirom da se Miljana i Bebica ne razdvajaju posle rijalitija, nema sumnje da su sve probleme koje su imali pred kamerama, otavili iza sebe, a izgleda kao da je Kulićeva već zaboravila bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, sa kojim je Macanovića nekoliko puta prevarila na imanju u Šimanovcima.

Podsetimo, Miljana i Bebica su iz "Zadruge 5" diskvalifikovani zbog agresivnog ponašanja prema voditelju.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da su Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadruagrima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo koje je poslao Veliki šef.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":