30.05.2022.

19:38

Foto: E-stock/Aleksandar Baclija

Džet set

Dragojevićka zgrozila gledaoce, Car ostao šokiran njenim ponašanjem!

Dalila Dragojević se trudi da što više vremena provede sa Filipom Carem, pogotovo sada kada sve ide ka tome da će se par razići čim izađe iz rijalitija.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a kada se ne svađaju i međusobno ne prebacuju razne situacije, iskoriste priliku da sočno izogovaraju cimere.

Međutim, u pokušaju da kritikuje druge devojke, Dalila je izblamirala sebe do te mere da je i Car bio zgrožen.

Naime, ona je rekla kako ne razume kako druge devojke mogu da budu tako gadne da ostave uložak iza sebe.

Informer

- Čim ti privlačiš stolicu ka ve-ce šolji ti dokazuješ da imaš svest o kameri. Jer da nemaš svest, ne bi privlačila stolicu već bi direktno sela na ve-ce šolju, jel tako? Kako ti ne dođe u glavu da treba to kad skineš sa tih gaća da baciš u ve-ce šolju? - rekla je Dalila i idejom da se iskorišćeni uložak baca u ve-ce šolju zbunila čak i svog dečka, koji iako nije žensko, zna osnovne stvari - to se ne radi. Filip je zato stao u odbranu zadrugarki:

- Dobro ne možeš baš u ve-ce šolju da baciš, pa začepiće nam - rekao je Car šokirano.

- Ma može, nisu veliki nego mali - nastavila je Dragojevićka.

- Nisu ku*ac, napravi se haos zbog vlažne maramice - objašnjavao joj je Car.

- Ne, to može da se napravi u ovom donjem ve-ceu, ali u ovom gornjem nema šanse - bila je uporna ona.

- Uzmeš komad vrećice ili vrećicu crvenu, skineš to, zapakuješ u to i ubaciš u smeće i zdravo đaci - pokušao je Filip da je ubedi kako treba da se baci higijenski uložak.

- Kako ne kažeš sebi "neko me gleda sad iz režije tamo i vide gde bacam"? - pitala se Dalila, pošto je prema njenom mišljenju očigledno bacanje u ve-ce šolju potpuno normalno i kulturno.

Podsećamo, produkcija je više puta upozoravala devojke da ne bacaju uloške u ve-ce šolju i svi su se uvek pitali kome takve stvari uopšte padaju na pamet. Evo, sada smo saznali.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":