01.06.2022.

19:15

Foto: printscreen

Džet set

MARIJANA I KARIĆ NERAZDVOJNI! Evo šta rade nakon priče o prevari - kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Podsetimo, Stefan Karić je više od godinu dana u vezi sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je ljubav započeo tokom prethodne sezone "Zadruge", a danas je usledio pravi šok kada su Karić i Marijana Zonjić neko vreme proveli u šteku koji se nalazi u ekonomskom dvorištu, nakon čega je Zonjićeva tražila vlažne maramice.

Informer

Marijana Zonjić i Stefan Karić nerazdvojni

Iako ne postoji snimak koji dokazuje prevaru, Marijana i Stefan danas su nerazdvojni! Dok je trajala radio emisija, ona je razgovarala sa Mimom na pola metra od njega dok je on ručao, a nakon toga je sa njim krenula u kuhinju.

Informer

Marijana Zonjić i Stefan Karić u kuhinji

Nakon vesti o navodnoj prevari, oglasila se Jovana Ljubisavljević.

- Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala - rekla je Jovana za "Pink.rs", dok je Marijanina drugarica otkrila da su Stefan i Zonjićeva navodno imali aferu pre "Zadruge":

Ako se sećate, mesecima unazad sam govorila o zauzetom muškarcu iz Zadruge, koji je imao nešto sa Marijanom. To je bila velika tajna, ali je sada došlo pravo vreme da se to otkrije! To je taj muškarac, Stefan Karić! Oni su imali nešto i pre rijalitija! On je oduvek slao Marijani poruke, od trenutka kad ju je upoznao, to je nešto što je trajalo. Mislim da su jako lep par i da između njih odavno sevaju varnice, ovo je samo logičan sled događaja. Od sudbine se ne može pobeći, oni su stvoreni jedno za drugo - rekla je Marijanina drugarica za "Pink.rs"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":