03.06.2022.

18:07

Foto: printscreen

Džet set

SVEGA MI JE PREKO GLAVE NE MOGU VIŠE DA SE OBJAŠNJAVAM! Aleksandra otvoreno o odnosu sa Dejanom

U toku je "Gledanje snimaka" u zadrugarima je prikazan snimak na kojem se Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svađaju. Njih dvoje su zaratili zbog njenog razgovora sa frizerom, a Dragojević je napao svoju devojku jer neće da ispriča do kraja prilu i ispada kontradiktorna.

Informer

Voditeljka Ivana Šopić nakon snimka dala je reč Aleks, kako bi objasnila zašto je došlo do ove rasprave.

Informer

- Ovo su neke njegove teorije u glavi, kako ja Irmu puštam da priča protiv njega. On meni kaže da se ne obazirem na Irmine komentare i da se ne svađam sa njom, pa je kuliram. Nije bitno šta ona kaže za Dejana, jer uvek komentariše najgore moguće - rekla je ona.

- Ja kad pričam može da mi dobaci šta hoće. Ona je zastala jer zna da je Irma krenula, pa je ućutala. Kad sma ja pričao zna da povisi ton, kako zna kod mene? Valjda to treba sa drugima. Nju zanima šta će reći, d amože da pokupi i ubaci u svoje izlaganje. Ja sam rekao da bih n*pušio Aleksandru, jer će ostati nedorečena. Neko nebitan će reći samo da bi ukanalio nju, mene ili nas - govorio je Dejan.

Informer

- On pusti Lepog Miću, isti su - dobacila je Irma.

- Mića, Đedpvić uglavnom kažu šta i ja mislim. Nema da sam ja nešto rekao da je kontradiktorno od onoga što mislim. Što bih išao protiv svojih reči i mišljenja? - dodao je Dragojević.

- Ja komentarišem Aleksandru, a on napada nju. Kad Mića komentariše, on ćuti, a ona podivlja. Oboje koriste ovu situaciju. Ne mogu da se opravdavaju njegove uvrede, jer ga ja nikad nisam tako nisko udarila - nastavila je Sejranićeva.

- Je l' se slažeš sa ovim što Irma kaže? - pitlaa je Ivana Šopić.

- Nešto sam loše, neću više ništa da pričam - dodala je ona.

- Ne znam šta joj je. Nisam ja inspektor, nešto je kopka, rekla je da hoće nešto da kaže. Ona upada u neke teorije - otkrio je Dejan.

Informer

- Ne mogu više, svega mi je preko glave. Ne mogu više da se objašnjavam, svega mi je preko glave. Svkau svoju reč moram da objašnjavam, a moram i njemu. Ne mogu više da objašnjavam i da ubeđujem. Ne interesuje me niko, zabole me uvo za sve. Kunem se da me više ništa ne interesuje, osim da dođe dan da vidim svoju majku. Ne mogu, nisam dobro - pričala je kroz suze Nikolićeva.

- Ja samo mogu da kažem šta je bilo nelogično, a da objašnjavam ne pada mi na pamet. Vidim ja na osnovu drugih tema, zanima me njeno izlaganje - rekoa je Dejan.

- Ja ne mogu, nisam u teorijama, samo mislim drugačije od ovih ljudi - odbrusila je ona

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":