06.06.2022.

07:00

Foto: paparazo

Džet set

PAPARACO STARLETA NAPRAVILA HAOS U CENTRU BEOGRADA! Pretrčavala ulicu kako bi kupila prezervative

Starleta Deniz Dejm napravila je haos u centru Beograda! Bivša učesnica "Zadruge" pretrčavala je ulicu van pešačkog prelaza, a onda je kao furija uletela u apoteku i kupila kondome!

Paparaco Informera upecao je starletu kako po izlasku iz apoteke priča sa dečkom telefonom dok joj iz ruke ispadaju kondomi! Ona je bez blama pokupila kondome, strpala ih u torbicu, a onda joj je pažnju privukao luksuzni nakit u obližnjoj radnji.

Sevnula zadnjica

Dok je razgledala nakit u izlogu, Deniz je pokazala prolaznicima golu zadnjicu


Dvometrašica iz Slovenije toliko se zagledala u ogrlice i narukvice da je prolaznicima pokazala golu zadnjicu i duge noge. Telefon joj je opet zazvonio, pa je brže-bolje ušla u taksi i zaputila se u nepoznatom pravcu.

Deniz smo potom pozvali, a ona nam je rekla da je toliko žurila jer ju je pozvao dečko, koji je zbog nje došao iz Londona.

Informer


- Obožavam seks, a u "Zadruzi" ga nisam imala dovoljno. Ma one pokušaje sa Stefanom Mihićem i Zolom i ne računam! Srećom, posle rijalitija našla sam dečka. Žurila sam kod njega čim me je pozvao. Em je lep, em je bogat! Zadovoljava me u krevetu, ali i finansijski, plaća mi sve hirove - kaže Deniz, koja je tog dana bila od glave do pete obučena u garderobu modne kuće "Versaće":

- Volim da je na meni skupo i markirano. Nešto kupim sama, a nešto mi poklanja dečko. On je moj sponzor. I moja majka ga je upoznala, podržava našu vezu. Ne planiram da se udajem, ali mi je baš lepo s njim. Zbog mene će ostati u Srbiji neko vreme, a onda ću ja otputovati kod njega u Englesku. Naša veza na daljinu savršeno funkcioniše!

Ne može bez seksa

Obožavam seks, a u "Zadruzi" ga nisam imala dovoljno. Srećom, našla sam dećka koji me zadovoljava u krevetu, ali i finansijski


Starleta ne planira više da se vraća u "Zadrugu".

- Dečko mi je rekao da više ne ulazim u rijaliti. Poslušaću ga jer ne mogu da izdržim bez njega toliko dugo - završava priču Deniz.

Bivša učesnica "Zadruge" pretrčavala ulicu van pešačkog i uletela u apoteku, gde je kupila kondome.

 - Kad me dečko pozove, odmah trčim kod njega - kaže Deniz Dejm.

Iako ima dečka, Deniz ne odustaje od skidanja na "Onli fensu":

- To je moj posao! Tako zarađujem brdo para, zašto bih odustajala od toga - kaže starleta.