09.06.2022.

08:59

Foto: printscreen

Džet set

CAR I MENSUR PRODUBILI SVE SUMNJE U ANĐELA I MC ALEKS! Matora i Ranković svesni da više nikada neće biti prijatelji!

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj je pročitao Anđelu Rankoviću.

Informer

Zadruga 5

- Anđelo, da li si čuo da Matora priča kako se ti nisi iskreno pokajao?

Matora je krenula da se buni i pravda da nije to pričala stalno, već jednom posle žurke i na radiju da smatra da više ne mogu da budu prijatelji.

- Mogu da ga pitam da li je gladan, da nema zle krvi. Popričaću sa Tamarom kad izađem, da se ne bi dešavale neke stvari, pošto imamo zajedničko društvo - rekla je Matora.

Informer

Zadruga 5

- Nisam čuo, a i da jesam, sve je okej, razumljivo. I da je ubeđena i da misli to, meni je najbitnije da sam ja sam sa sobom čist i da sam se pokajao. Nas dvoje smo ušli u "Zadrugu 1", napolju smo imali konflikt zbog jedne devojke - govorio je Anđelo.

- I tad si mi bacio oko na devojku - dodala je Tomićeva.

- Nisam tad znao da ti je devojka. I za ovo razumem, za nju će uvek postojati crv sumnje, ali ja sam se pokajao i u to sam siguran - istakao je Ranković.

- Razmišljao sam o toj situaciji kad je Matora rekla da se Anđelo ne kaje. Mislim da je pametno ovo što radi, ćuti, niti previše skače da dokazuje da li je kriv. Ja bih ulazio u rasprave. Ali znaš šta sad razmišljam? Anđelo se povukao u rehab, da li je to možda razlog zašto Matora i MC Aleks nemaju razgovor u izolaciji? - krenuo je Car.

Informer

Zadruga 5

- Ja tvrdim, odmah sam to rekla - poručila je Matora.

- Ja nisam ni znala da je on tamo - pravdala se MC Aleks.

- Možda Anđelova ćutnja za mnogo stvari Aleks stvaraju teoriju u glavi i to njoj budi nadu - dodao je FIlip.

- Filipe, ja neću da ustajem i skačem, ja sam rekao, za ono šta smatram da sam pogrešio, priznao sam. A u njihove teorije neću da ulazim - istakao je Anđelo.

- Ja je čekala do pola sedam, imali smo pre toga svađu. Ona briše šminku, muk. Ulazi Miki i kaže Anđelu: "Anđelo, ja ću da pospremim sutra sve". Ja kažem, ispada kao da je Anđelo sa nama u izolaciji, a ona skida šminku i ovako me pogleda. Ja je pitam da li posle svega ima potrebu da mi priđe, zagrli, da popričamo, ona kaže da neće i okrene se - ispričala je Matora.

Informer

Zadruga 5

- Sada ste shvatili, ona je zaljubljena u Anđela - poručio je Lepi Mića.

- Ja sam video da je Anđelo posle one žurke bio normalan, nije bio pripit, normalan je lik bio, a dešavala se vriska neka. Nelogično mi je da se ne seća da je išao u WC sa njom. Nerealno je da se ne seća. Nemoguće! - istakao je Mensur.

- Naravno da se seća. Moraš da vidiš da je neko u WC-u! - rekla je Matora.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":