09.06.2022.

11:23

Foto: printscreen

Džet set

KAD BUDE UBIJENA, NAĐENA KAO PSETO, ZNAJTE TO SAM JA Osmakčić uputio JEZIVE pretnje sledi DISKVALIFIKACIJA!

Viktorija Mitrović je u drugom stanju, a to je saznala u ponedeljak uveče. Marko Osmakčić, koji je otac deteta od samog početka bio je protiv toga da ona rodi, ali je ona ta koja će odlučiti da li će prekinuti trudnoću.

Produkcija je omogućila Viki i Marku da na Rajskom ostrvu porazgovaraju o vesti koja ih je zatekla, a Mitrovićeva je menjala svoje mišljenje iz sata u sat.

Poslednja odluka, koju je saopštila sinoće, je da će zadržati dete, na šta je Osmakčić burno reagovao. Marko je bio besan do te mere da je došlo do brutalnog sukoba kada joj je pretio smrću ukoliko ne abortira.

- Da se zna, kad bude ubijena, nađena kao pseto negde, jer nije htela da me posluša zarad svačijeg dobra, nek se zna da sam ja. Samo se treba otvoriti, staro pravilo "Nije važno šta znaš, nego šta možeš uraditi" - rekao je Marko i šokirao javnost, a onda je nastavio:

- Ne znam, razmišljam, da li da je skinem snajperom, da li da je prikoljem onako sa ugušivačem, ja već razmišljam, ili ćeš me poslušati k**vo jedna, j**iga.  Pa makar nikad ne dobio dete, nego sa ovakvom k**etinom, koju ću svakako morati ubiti kad tad - goovrio je Osmakčić.

U komentarima objavljenog snimka, gledaoci pozivaju MUP Srbije, policiju, bilo ko da reaguje na ove pretnje koje on izgovara, a mnogi traže i diskvalifikaciju Marka jer preti trudnoj Viki jer neće da ga posluša i abortira.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":