10.06.2022.

20:44

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

STANIJA I MARKO PONOVO ZAJEDNO! Starleta i maneken u prisnoj pozi, isplivale fotografije!

Fotografiju sa Stanijom i njenim psom najpre je objavio Marko dok sede na tepihu u njenom stanu, a potom je i ona podelila nekoliko slika na kojima deluju veoma prisno.

Iako je par raskinuo sada se pojavila sumnja da je Stanija samo napravila pompu, a da je to daleko od istine. S druge strane, Dobrojevićeva je priznala da će se sa bivšim dečkom videti kako bi preuzela psa Pabla.

Informer

Stanija i Marko kao da su u vezi

Ono što je zanimljivo je da su na fotografiji sa "Instagram storija" Stanija i Marko pozirali sa psom kao pravi ljubavni par.

Nakon ovih fotografija, Stanija je napisala da je preuzela svog psa od Marka, a ona nije krila da su i dalje u kontaktu:

- Mi jesmo u kontaktu, treba ovih dana da dođe da mi vrati psa, to je već sad postala malo i agonija. Tačka je stavljena, još samo da dobijem psa - istakla je Stanija nedavno.

- Moj emotivni status je da sam ja slobodna devojka, "singl" sam. Otkad sam objavila da više nisam u emotivnoj vezi, to je invazija muškaraca, uglavnom zauzetih! Čekam slobodnog. Zauzeti su najagresivniji ovih dana - ima dosta momaka koji mi se udvaraju, uživam u njihovom udvaranju i pažnji, a ovi zauzeti su agresivniji - istakla je tom prilikom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":