11.06.2022.

18:21

Foto: printscreen

Džet set

EVO KO SU UČESNICI ZADRUGE 6! Ona je pevačica, a on makro! Oboje su umešani u elitnu prostituciju! PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI!

U toku finalne večeri "Zadruge 4", u junu prošle godine, Željko Mitrović izjavio je da će peta sezona ovog rijalitija biti i poslednja, ali da će se potruditi da za svoje gledaoce plasira još bolju rijaliti formu.

Informer

Željko Mitrović

Sada saznajemo da je došlo do promena u njegovim planovima i da peta sezona rijaliti programa "Zadruga" neće biti poslednja, a već se nagađa ko će biti potencijalni učesnici šeste sezone.

Kako "Srbija Danas" prenosi, dva lica poznata javnosti, koja su nedavno domaći mediji povezivali sa elitnom prostitucijom, navondo će ući u rijaliti.

Informer

 

- Pevačica kojoj se život okrenuo naopačke nakon što se saznalo da je imala aktivno učešće u aferi "elitna prostitucija", shvatila je da će nadoknaditi sve finansijeske gubitke ulaskom u "Zadrugu 6". Čim su je čelnici "Pink TV-a" pozvali na pregovore, pristala je bez razmišljanja. Ali, ona neće biti jedina u "Zadruzi 6" koja je upletena u "mutne poslove". Uz nju će ući mladić, svima već poznat, koji će do početka nove sezone odslužiti zatvorsku kaznu zbog direktnog učešća u elitnoj prostituciji. Pregovori s mladim makroom su obavljeni telefonskim putem, a cilj mu je, pored novca, da iznese svoju stranu priče o licima upletenim u ovu aferu. Tvrdi da ima spisak, snimke i poruke više od 10 pevačica sa naše estrade koje su i te kako poznate, a prodaju svoje telo - otkriva njihov izvor.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":