14.06.2022.

13:44

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Džet set

DEJAN ZNA RAZLOG ZBOG KOG BI VIKI TREBALO DA ZADRŽI BEBU! Zadrugari polemišu o Viktorijinoj trudnoći: Možda ne bilo loše da ima još jedno!

Dejan Dragojević i Marko Đedović, šetali su dvorištem i pričali o trudnoći Viktorije Viki Mitrović, pa su razmenili mišljenja o tome kako će beba uticati na nju. 

Informer

Zadruga 5

- Ja nešto razmišljam, šta znam... - pričao je Dejan, a Marko se na to nadovezao. Kako kaže, ni on nije siguran da li Viki treba da rodi Markovo dete ili ne.

- Ma ja sam prvi rekao da im mačku ne bih dao da čuvaju. Ali, kad razmisliš malo u kom je stanju... Malo je i patetična, emotivna, zbog svega što joj se desilo - govorio je Đedović.

Dejan je pomislio da će možda prema prvom detetu biti bolja majka ako dobije još jedno dete.

- Ima ona baš osećaj težak, ali ne pokazuje. Pomislim ponekad, možda ne bi bilo loše da ima još jedno, možda je pokrene, možda i prvom detetu bude bolje.

Informer

Zadruga 5

Marko je nakon razmišljanja i razgovora zaključio da je svakako bolje da rodi bebu, nego da abortira:

- Ceo taj način života, pa taj hormonski disbalans posle svega... Ako već snosi neku krivicu, bolje da je snosi jer je neko došao na svet. Nema uslova, nema ovo, nema ono, ali opet... Da svi čekamo prave stvari, osamdeset posto ljudi ne bi imali decu! 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":