14.06.2022.

21:31

Foto: printscreen

Džet set

ANA SPASOJEVIĆ: DOBIJAM JEZIVE PRETNJE, SUMNJAM DA IZA SVEGA STOJI MARKO OSMAKČIĆ! Bivša zadrugarka se plaši za život, ali policiju nije zvala!

Spasojevićka je reagovala nakon što je Osmakčić posvetio storiji na Instagramu. Ana ističe da je uplašena nakon pretnji koje dobija putem lažnih Instagram profila. 

Informer

Pozvali smo bivšu zadrugarku, koja je ekskluzivno za Informer rekla sledeće:

- Plašila sam se njega, ali ne verujem da će nešto da mi uradi. Da se nešto desi svi bi znali da je on to uradio. Uostalom on ne zna gde sam ja! Ipak, bojim se da će dođi kod mojih i nešto im uraditi - rekla je Spasojevićeva.

Ona dodaje da je joj je Osmakčić, još dok su bili u rijalitiju, rekao je da će njegovi ljudi iz Švajcarske doći, da će je staviti u crnu kesu..

Informer

- Pretio ke da će mi nabiti metalni ku*ac od pola metra, da će me silovati, da će me seckati i stavljati u zamrzivač... Dobijam jezive pretnje na Instagramu preko lažnih profila, ali ne znam da li se on krije iza njih, ili su samo lažni profili - rekla je Ana za Informer.

Ana kaže da policiji nije prijavila pretnje preko lažnih profila, ali da je Osmakčića tužila za napad. 

- Javio mi se neki čovek preko Instagrama, rekao je mi je da su oni u ozbiljnom kriminalu, da ih dobro poznaje i da su mnogo opasni! Poručio mi je i da se sklonim i da odustanem od svega. Možda je to rečeno da bih povukla tužbu, ali mi ipak nije svejedno - kaže Ana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":