15.06.2022.

12:04

Foto: printscreen

Džet set

IVAN MARINKOVIĆ IDE U ZATVOR! Bivši rijaliti učesnik mora da robija - ovo je razlog!

Kako je Ivan Marinković otkrio na društvenim mrežama, njemu je uručen nalog za izdržavanje kazne zatvora.

U dokumentu koji je Marinković objavio na svom Fejsbuk profilu, navedeno je da je bivši rijaliti učesnik odbio da plati kaznu, pa je tako umesto novčane kazne odlučio da ode na robiju!

Informer

Ivan Marinković ide u zatvor

Kako se dalje u rešenju navodi, Marinković je prethodno bio prekršajno kažnjen novčanom kaznom od 10.000 dinara, međutim, kako svoju obavezu nije izvšio, ona je zamenjena kaznom zatvora u trajanju od 10 dana.

- Odoh u Padinjak - napisao je Marinković na pomenutoj društvenoj mreži i na ovaj način potvrdio da ide u zatvor.

Podsetimo, Ivan Marinković je bio u braku sa pevačicom Gocom Tržan, a sa njom ima ćerku Lenu.

- Želim kontakt sa ćerkom, ali ona je tu ograničena. Ne kažem da postoji uticaj na nju, mislim da je u godinama kada ne mogu ni pod tačkom razuma da je osudim zbog toga što ne želi kontakt. Vreme će pokazati da li sam u pravu, da li je ona zaista samo u takvom periodu. Ja ne mogu da se raspravljam sa njom kao sa odraslom osobom. Ja njoj ništa nažalo nisam učinio, ali nešto postoji u njoj otkako ja učestvujem u rijalitijima. Nešto se u njoj prelomilo. Mojim učešćem i onime što se dešavalo unutra, ona se promenila - rekao je Marinković nedavno, pa dodao:

Informer

Goca Tržan i Ivan Marinković

Nije ona mene nikada osudila, ali kroz neke poruke sam mogao da razumem da je najgore podnela to što se desilo sa Miljanom Kulić. Mislim da je to negde najviše boli i da je očigledno nju sramota toga. Mislim da je to u pitanju i ne želim da je maltretiram time. Nadam se da će doći vreme kada budemo mogli kao odrasli ljudi da razgovaramo o tome - rekao je nedavno Ivan Marinković za "Kurir"

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":