16.06.2022.

20:00

Foto: printscreen

Džet set

"JEDNOM TREBA SVE KOSTI IZLOMITI I OJADITI GA OD BATINA, DRUGI JE KOLJAČ IZ CRIKVENICE I SRAMOTA ZA HRVATSKU" - Bivša rijaliti učesnica uništila Filipa Cara! (VIDEO)

Nasilnično ponašanje Marka Osmakčića nad Viktorijom Mitrović

Ljuba je od početka najgledanijeg rijalitija upućena u sva dešavanja u beloj kući, pa je bez dlake na jeziku razotkrla sve rijaliti učesnike.

- Viki nije normalna, Marka treba ojaditi od batina i sve mu kosti izlomiti. Ne vidim svrhu postojanja takve dve osobe u rijalitiju. On je agresivan zbog nezadovoljstva sobom, ne zbog drugih. On napada ljude bez razloga, a to je čista frustracija - govori Ljuba.

Dalila i Car – red tuče, red pomirenja i red intimnog zadovoljavanja

- Red psihijatrije, red ponižavanja, Dalila prevaspitaću te kada izađeš napolje. Car je sramota za Hrvatsku, Hrvati su divni on je smeće, kako ga ja zovem "Koljač iz Crkvenice", jer on samo preti kako će tamo nekog zaklati - komentarisala je Pantovićeva.

Intiman odnos Mime  i Gruje u tuš kabini

- Da li je ašov mali ili je rupa velika? (smeh), ovo je pravi dokaz čuvenog stiha "Od ljubavi do mržnje ima tako malo" (smeh). Oni su nevidljivi kao ovaj se*s, ne znam ni da li su bili u rijalitiju koliko su neprimetni - istakla je bivša rijaliti učesnica.

Raskid Mine Vrbaški i Mateje Matijević

- Evo srce mi se pocepalo od tih iskrenih ljudi, frajerčina i ribetina koji se pozivaju na kršenje ugovora "Izlazim odavde", a niko ni dupetom da mrdne. A komentar na Minu - "Nikad se niko nije promenio, niti će se promeniti" - prokomentarisala je Pantovićeva.

Da li je Stefan Karić prevatio Misicu

- Karić ne znam ni šta traži tamo, to mu je prvi hajlajt u Zadruzi. Ništa nemam protiv njega ali mislim da nema tamo šta da traži. Ako je bio sa Marijanom, šta ima to veze Marijana je zgodna i lepa devojka, ja je volim i podržavam - završava Ljuba.