16.06.2022.

07:29

Foto: Marko Đoković

Džet set

MIKI ĐURIČIĆ DANAS NAPUŠTA ZADRUGU 5?! Zadrugar doneo odluku - ovo je razlog?!

Miki Đuričić je totalno pobesneo tokom emisije "Pretres nedelje" zbog Viktorije Mitrović koja je preomenila mišljenje po pitanju abortusa, pa je zaurlao da će napustiti imanje u Šimanovcima. 

Informer

Miki Đuričić želi da napusti "Zadrugu"

- Ova samo potencira da rodi. Šta da rodi? Kome da rodi?! Rodi ti sebi! Zar joj je malo život s*anje, još da ima dete sa ovim idiotom - urlao je Miki, pa nastavio:

- Sutra kući, večeras se pakujem i kući. Kakav riijaliti, bio sam do kraja, izdržao sam. Mentoli - govorio je Đuričić, a da li će zaista danas da napusti "Zadrugu", ostaje nam da vidimo...

Informer

Miki Đuričić

Podsetimo, Miki je među prvima potpisao ugovor za petu sezonu popularnog rijalitija, a tada je otkrio razlog zbog kog ulazi u Belu kuću.

- Razlog ulaska je, kao i uvek, dobar honorar, poslednji je rijaliti, pa idem u penziju. Van sam konkurencije, dolazim iz drugog sveta. Ja čuvam guske, patke, živim na selu, ne družim se sa ljudima iz rijalitija, družim se sa ljudima sa kojima sam odrastao, ne idem po klubovima, ne slušam tu muziku, ne pripadam tome, ali jedan ovakav treba - rekao nam je tada Miki.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":