17.06.2022.

13:11

Foto: printscreen

Džet set

MINA VRBAŠKI SE GUŠI U SUZAMA! PREDALA SAM SE! Mateja joj se smeje u lice!

Zadrugarima je prikazana rasprava Mateje MatijevićaMine Vrbaški koja se desila nakon ovonedeljne žurke. Reč je, nakon snimka, dobila Sandra Rešić koja je istakla da nijedan muškarac neće da pređe preko Minine prošlosti.

Informer

Zadruga 5

- Svi hoće Minu, ona je kvalitetna u vezi, ne gleda, ne vara, ali on preko njene prošlosti preći neće. Kada pričamo i količini momaka, rijaliti i ostalo. Ti nju kući nećeš dovesti, a ona se nada. Našao si način da raskineš, Mensur nije razlog - rekla je Sandra.

- Ja hoću da probam da vidim da li mogu da se nosim sa svim tim, ali zato nema ni minimalnu grešku više - rekao je Matijević.

- Ti njoj ne veruješ da se promenila - rekao je voditelj.

Informer

Zadruga 5

- Verujem da želi, ali nije se promenila. Ja je podržavam u tome i imam želju da budem sa njom napolju. Pored jednog odnosa u kom je meni bilo lepo, ona je meni slična toma, brutalno mi odgovara - rekao je Mateja.

- Ja sam rekla da ove godine ne razbijam i ne pravim lomove, mislim da će mi mama zameriti najviše to što plačem, sve me je ovo koštalo. Mi pričamo i sve, ima tu i sitnih stvari, tako je došlo, nemamo mi razgovore gde smo skriveni i sve. Prosto sam se predala... Mene muči sto i jedna stvar, prvi put imam vremena da razmišljam o svom životu. Treba mi mama, želim sa njom da pričam - ustala je Mina.

- Mina da li nadaš da ćeš biti sa njim napolju? - pitao je voditelj.

- Ne nadam se, više me ništa ne zanima. Istrpeću svaki komentar i to je to - rekla je Mina.

- Bio je pogrešan razlog za raskid - rekla je Sandra.

Informer

Zadruga 5

- Ma, znam da ni njemu nije lako - dobacila je uplakana Mina.

- Sve vreme dok je Mina plakala Zola i Mateja su se smejali - dobacio je voditelj.

- Ja se smejao zbog tvoje face, hoću da kažem da razumem Mateju. Ovaj razlog nije ogroman, a kažeš i da ti se sviđa i da je lepa, ti možeš da imaš samokontrolu sa njom da je ne ljubiš i ne vodiš ljubav, a kažeš da ćete napolju biti zajedno. Zašto? - pitao je Zola.

- Da je 5 meseci pred kraj ne bih izdržao, ali 20 dana pred kraj želim da vidim da li mogu da izdržim - rekao je Mateja.