18.06.2022.

09:38

Foto: printscreen

Džet set

ONA JE NAJVEĆA GREŠKA KOJU SAM DOZVOLIO SEBI! Milica saznala za Mensurov i Marijanin dogovor! AJDARPAŠIĆ POCRVENEO OD BESA!

Milica Veselinović je u "Igri istine" postavila je pitanje Milani Šarac, kako bi saznala šta se desilo sa Mensurom Ajdarpašićem i Marijanom Zonjić kad su se vozili kajakom tokom jedne od igrica.

Informer

Zadruga 5

- Čula sam sinoć kroz kuću kad si rekla Mensuru da je obećao nešto na kajaku. Postavljam ti pitanje šta je obećao? - pitala je Milica.

- Ja sam rekla da vodi računa šta priča. Mogu sad njega da pitam. Juče sam čula raspravu između Marijane i Mensura, ona mu je rekla na stepenicama da li će da priča šta joj je pričao na kajaku. Mogu sad da pitam Mensura za to - rekla je Mima.

- Ja ništa ne radim tajno. Desilo se to da je bila priča oko mora, ne da se j*bemo. Bilo kojoj devojci kažem da se javi, nije bilo ne znam ni ja šta. Bila je samo situacija da se vozimo na kajaku, to nije tajna - pravdao se Mensur.

- Mensure, Marijane kad ti je postavila pitanje ti si se zbunio - nastavila je Mima.

Informer

Zadruga 5

- Možemo ovo da tumačimo, jer je nešto imao sa njom, ali Milica je to već znala - ubacila se Anđela.

- Marijana ovde nije nikom avantura, to da se zna. Ne zanima me ništa vezano za Mensura - odbrusila mu je Marijana.

- Jeste, bila si najveća ljubav na svetu - dodao je Ajdarpašić.

- Ja sam bila ljubomorna i na vazduh, više nisam - vikala je Milica.

- Sa mnom te fore nećeš. Dođi, pitam mene. Je l' sam ja sa tobom u vezi da bih ti se pravdao? Sve što radim je moja dobra volja. Ovo (Milica) je najvićea greška koju sam dozvolio sebi - ludeo je Mensur.

Informer

Zadruga 5

- Praviš me budalom. Danas si rekao da znaš da ti nisam neprijatelj - nastavila je Milica.

- Kad ste ulazili u vezu obećao sam šta sam obećao, a to sam ispunio. Ona je voljena i dan danas. Ne uzima u obzir šta se sve izdešavalo. Neće niko da me degradira tako što kaže da lažno morališem. Milica Veselinović se verovatno j*bala sa svakim sa kim se čula, pa tako gleda na neke stvari - govorio je Mensur.

- Ovo je dečko koji voli - rekla je uplakana Milica.