18.06.2022.

20:32

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

MARKO OSMAKČIĆ PONOVO OBMANUO JAVNOST! Evo šta je uradio nakon lažiranja smrti oca! (FOTO)

Marko Osmakčić juče je najavio da će danas u 20 časova na svom Instagram profilu progovoriti prvi put o svemu nakon skandala, kao i da će sa njim u lajvu na pomenutoj društvenoj mreži biti i njegov otac, Franjo Osmakčić.

Informer

Objava Marka Osmakčića

- Sutra uveče u 20 časova cela istina! I Franjo će biti uživo sa mnom - napisao je Marko juče, međutim, to se nije desilo!

Osmakčić se u tom terminu oglasio na Instagramu i rekao da će se sve saznati, ali u 22 časa iako su verni gledaoci popularnog rijalitija i njegovi fanovi čekali uživo prenos koji je najavio u 20 časova!

Informer

Objava Marka Osmakčića

- Video je u toku. Sve će biti postavljeno u 22 časa na mom Instagram kanalu - napisao je Marko, a koji je razlog pomeranja termina i promene njegovog prethodnog plana, ostaje nam da vidimo...

Podsetimo, Marko Osmakčić u rijalitiju "Zadruga 5" vređao je i tukao svoju trudnu devojku Viktoriju Mitrović, nakon čega se pojavila informacija da mu je otac Franjo Osmakčić preminuo, zbog čega je izveden iz programa. Međutim, ubrzo se saznalo da su Osmakčići lažirali umrlicu i ceo slučaj je postao još skandalozniji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":