19.06.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

PLAĆENO JE DA DEVOJKU UDARI AUTO U 8. MESECU TRUDNOĆE! Viktorija progovorila o Marku i njegovoj porodici: Spremni su na sve!

Kao i svake nedelje, danas će se na televiziji Pink emitovati emisija "Premijera - Vikend specijal". U sklopu emisije pojedini učesnici rijalitija razgovaraju sa Nemanjoj Vujičićem o svom učešću u rijalitiju, ali i o detaljima iz privatnog života.

Danas će u emisiji gostovati Viktorija Mitrović, a ona je bez dlake na jeziku progovorila o Marku Osmakčiću, koji je nedavno napustio "Zadrugu 5" zbog smrti oca Franja Osmakčića, za koju se kasnije ispostavilo da je lažirana.

Informer

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

Marko je javno pretio Viktoriji jer nije želela da ode na abortus, a tom prilikom je spomenuo bivšu devojku u kontekstu da joj je učinjeno nešto loše, jer nije želela da abortira. 

Viktorija je sada u "Premijeri" otkrila šta misli da se tada dogodilo.

- Ja mislim da se tu desilo neko ubistvo ili eventualno da je plaćeno da tu devojku udari auto u 8. mesecu trudnoće. Ne plašim se konkretno sad, ali mislim da su na sve spremni. I mislim da posle ovog plana da ga izvedu napolje i na koji način, da itekako imaju plan ako ja odlučim da zadržim bebu - rekla je Viki u pomenutoj emisiji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":