19.06.2022.

10:49

Foto: printscreen

Džet set

MATORA OČI U OČI SA SANJOM! Bivše partnerke nisu krile emocije! ZAPLAKALE JEDNA PRED DRUGOM, PA UŠLE U SUKOB!

Jovana Tomić Matora je tokom sinoćnjeg nastupa u "Zadruzi" oduševila sve, ali se i suočila sa svojom bivšom devojkom Sanjom Stanković. Matora je tokom biranja numere koju će izvoditi izvukla papirić sa rednim brojem 28 u kojem postoji simbolika.

Informer

Zadruga 5

- 28., to su naše mesečnice. Sudbina ili vradžbina. Krivo mi je što nisi izvukla pesmu "Dobrodošla moja bivša" - rekla je Sanja i nastavila da recituje stihove pesme ("da mi svaku pokvariš, sve na nulu se utiša kad ser takva pojaviš").

- Koliko ja znam ovo je jedna od tvojih omiljenih pesama - rekla je Matora.

Sanja je započela razgovor tvrdeći da Jovana nikada neće naći osobu koja ju je volela i štritila koliko ona.

- Jeste. Da sam znala da ćeš pričati tako o meni, grlila bih te još više. Mislim da ti to sada nedostaje, ne ja, nego odnos koji si imala sa mnom. Mislim da te ni jedna osoba neće voleti kao ja, da te ni jedna neće priznati kao ja, da ni jedna neće toliko skakati za tebe, kao što sam ja, a i ti za mene. Razočarale smo jedna drugu, ali ružno je da govoriš da si imala traume, jer sam imala i ja. Nisam bila cvećka, ali nisi ni ti i ako govoriš o mojim postupcima, govori i o svojim, jer nisu ništa bolji. Krenula je svaka svojim putem. Glupo je da se nastavljam. Videla sam koliko si se uznemirila kada si videla da sam u studiju. Da sam te volela, volela sam te. Glupo je da me, kada si okej sa Aleks, pljuješ, a kada nisi da me veličaš. Ljudi pričaju da Aleks podseća na mene, nas dve ne možemo da se poredimo, mada sam se par puta istripovala da ja sedim pored tebe, kada su vas sa leđa snimali. Da znaš, plaćam telefon, nisam te ostavila u dugovima. Treba da slaviš svaki moj uspeh, a ne da me kudiš. Žao mi je što ti je život postao rijaliti - govorila je Sanja.

Informer

Zadruga 5

Matora se vidno uznemirila dok je slušala Sanju, pa je nakon njenog izlaganja imala potrebu da joj se izvini, što je kroz suze i uradila.

- Najbolnije nešto za mene bio je tvoj rođendan, kada smo se mimoišle na mostiću. Neko si ko me je užasno povredio, to nema veze sa rijalitijem. Ovo što ja osećam prema MC Aleks, ne može da se poredi sa emocijama koje sam imala prema tebi. Sve strahove koje sam imala sa tobom, obistinili su se ove godine. Pored svega što nam se desilo, ostale su mi samo lepe uspomene. Ovaj odnos ne može da se poredi sa tobom, jer si ti stajala čvrsto uz mene, branila si nas. Nije uspelo, ali imamo lepe uspomene. Da nije bilo tebe, možda nikada ne bih ušla u avion, videla lepe zemlje i još mnogih nekih stvari. Kajem se zbog svega ružnog što sam govorila o tebi, toga me je sram. Imam da ti kažem jedno veliko izvini - govorila je Matora, kojoj je MC Aleks dobacivala, ali se ona nije obazirala na nju i naglašavala da je ona trenutno ne zanima jer priča sa Sanjom.

- Moram jednu stvar da kažem, Aleks razumem sa neke strane. Jako je teško stati uz nekoga i deklarisati se na neki drugi način. Umeš da praviš pritisak. Neke stvari si radila i sa mnom, na primer pričala ostalima razgovor koji je bio između nas. Ne možeš da potenciraš neke stvari, ako neko nije spreman - rekla je Sanja, a Matora je to shvatila kao da staje na Aleksinu stranu, pa joj odgovorila:

- Ne mogu ja nekoga da nateram na nešto, ako ne želi. Ona me je lagalča, ti nisi. Zašto je braniš? Nije u redu da me pravi nekim ko nisam. Moram reći, mnogo me ovde sve na tebe podseća. Ti si obeležila moj život, bila si deo moje porodice, moja prva devojka, moje nešto veliko i vredno - prekinula je Matora.

- Ne da sam labilna, nego je mogla ku**c u usta da mi stavi i da mi pi*a, a da je ne budem loša kao prema tebi. Ja sam izabrala ovaj put, da i ta moja porodica je uz mene. Ja sam čista. Ti znaš kakva sam ja bila prema tebi, a i prema ovoj devojci. Posle vas dve, svim silama ću da se trudim da ne budem ni sa kim - plakala je Matora.

Sanja je nastavila sa poređenjem njenog ponašanja prema sadašnjoj devojci i prema njoj nekada.

- Veruj mi, ni meni nije bilo lako sa mnom i mene si psihički maltretirala kao i MC Aleks. Neću da te komentarišem, vidim da si ušla u crveno. Ja nisam rekla da si manipulisala - rekla je Sanja, čime je iznervirala bivšu devojku.

- I ti si malo igrala rijaliti. Imam da ti kažem mnogo što šta. Mislim da je najbolje da se manemo, tako da te molim da se maneš pričanjem o manipulisanju - rekla je Matora.

- To što tebi moje mišljenje ne odgovara, to mi je žao - drala se Matora.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":