19.06.2022.

13:58

Foto: printscreen

Džet set

TREBA DA JE VREĐAM PO CEO DAN! BOLESNICA! Matora i dalje besna na MC Aleks, a Đedović najgore izvređao Sanju Stanković!

Jovana Tomić Matora sela je kod Stefana Karića i Mikija Đuričića, te je i dalje besnela zbog svađe sa MC Aleks i Sanjom Stanković.

Informer

Zadruga 5

- Kako sam ja glupa, još se ja suzdržavam, treba da je vređam po ceo dan, mamu joj je**m. Zamisli bolesnicu šta je došla da mi kaže - rekla je Matora.

- Šta hoće - pitao je Miki.

- Rekla je Rešićki da ja zaslužujem da ona bude loša prema meni. Rekla sam joj da skine moje srce sa bubice, pa krene da me vređa. One će da pričaju o meni na ručku, nek idu od mene, daleko im lepa kuća, ali da nije mene, ne bi ni ova sedela ovde, a ni ona tamo - pričala je Matora.

- Ja sad vraćam film, ova prositutka htela nešto meni i tebi da kaže - rekao je Đedović.

- Kao bolje ti stoji odelo žensko - rekla je Matora.

- Napu*i mi se ku**a. Ona sa mnom da priča na taj način. Nije elitna, nego je obična prostitutka, to ja znam - rekao je Đedović.

- Pazi Sanja je lepo rekla, pa kao ona će da objasni Aleks. Rekao sam: "Svaka joj čast" i na kraju ovo - rekao je Karić.

- A i ti više sa tim ku**etinama i prostitutkama. Ma daj, muzla te za pare, sedela si kući dok je ona radila i donosila pare. Dok je išla da se prostituiše i donosila pare - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":