19.06.2022.

16:15

Foto: printscreen

Džet set

KOMŠIJE OSMAKČIĆA RAZVEZALE JEZIK! Evo šta su rekli nakon lažiranja smrti Markovog oca!

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je selo Lanište, a pred kamerama su govorile komšije Osmakčića, ali i Franjov školski drug.

- Ja sam nakon sat vremena otkad se pojavila umrlica, znao da je on živ. Valjda je to Franjo izmislio da nije živ samo zbog sina. On je radio u Švajcarskoj, a Marko je bio veliki talenat za tenis. Mi smo zajedno u školu išli, cimeri smo bili. Posle fakulteta je odmah otišao u Švajcarsku. Bio je dobar u školi - otkrio je jedan komšija i Franjov školski drug i dodao:

Informer

Drug Franja Osmakčića

- Išli smo zajedno u školu... Bio je dobar u školi. Kad je on završio fakultet, odmah je otišao u Švajcarsku da radi. Imao je neku Borku, ona je bila Srpkinja, a on Hrvat. Oni su se na kraju rastali, a on je oženio devojku iz okoline Zagreba - dodao je školski drug Markogovog oca.

Na ovu temu progovorila je i komšinica Osmakčića, koja je potvrdila da je Markov otac živ.

Informer

Komšinica porodice Osmakčić

- Živ je, ne znam gde je! Danas radi svako šta želi, on je živ, ja to znam - rekla je komšinica Osmakčića.

Podsetimo, Marko Osmakčić je napustio "Zadrugu 5" nakon što se pojavila informacija da mu je otac Franjo Osmakčič preminuo. Ipak, nedugo nakon toga saznalo je da je u pitanju laž, a kako se spekuliše, to su uradili kako bi Viktoriju Mitrović, koja je sa Markom ostala u drugom stanju, podstakli da ode na abortus.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":