21.06.2022.

07:24

Foto: printscreen

Džet set

IZABRANI OVONEDELJNI POTRČCI! Nečekivana odluka - evo ko je otišao u izolaciju! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa Sale Luks sinoć je doneo odluku i izabrao potrčke, međutim, kada je u pitanju omiljena osoba tu nije mogao da odluči.

Informer

Sale Luks je ovonedeljni vođa

- Nešto sam razmišljao, ja ne znam ni ko mi bi bio omiljena osoba - priznao je Luks, a onda je otkrio ko su ovonedeljni potrčci.

- Podigao bih MC Aleks i Anđelu. Bila mi je sinoć interesantna "Igra istine", Irma da li jeste ili nije, to mi je zanimljivo između Sanje i Cara. Neka idu Sanja i Car - rekao je Car.

Informer

Sanja Grujić i Filip Car ovonedeljni potrčci

Podsetimo, iako Sanja pred kamerama nije ulazila u ozbiljan odnos sa muškarcima, zadrugarka pred kraj rijalitija ipak nije mogla da odoli Filipu Caru, sa kojim je imala vrelu akciju. 

Ona nema snage da ide da se sprema za se*s. Ona ili ga ima ili ga nema. Ona ima snage da se istušira, da ispuši cigaru, pa da se prevrće, da naređa medvede između nas...Neće opravdanje da bude bila sam pijana, nego sam htela - rekla je Milica Veselinović tada.

Šta je čekala toliko meseci? Ništa mi nije jasno, što bi sad pred kraj, kad nije do sad - nadovezala se Nevena Savić, a da li će pasti nova vrela akcija u izolaciji, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":