21.06.2022.

16:49

Foto: printscreen

Džet set

OVO JE SVE MOJ I DEJANOV PLAN Razgovor Dalile i Cara šokirao javnost!

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su višesatnu svađu oko njenog bivšeg supruga, Dejana Dragojevića

Naime, Car je primetio da Dalila pogledom prati svaki Dejanov korak, pa je zbog toga započeo svađu kojoj se ne nazire kraj. Filip se nije ustručavao da počasti Dragojevićku sočnim uvredama, ali mu ona nije ostala dužna i udarila je tamo gde ga najviše boli.

Informer

- Dobro se j*beš u d*pe - govorio je Car.

- Žao mi je, to ne radim, ali znam da bi ti to voleo. Ti voliš da te j*bu u d*pe - odbrusila je Dragojevićka, a kada je Car počeo da joj vređa roditelje odgovorila mu je:

- Meni sa roditeljima ne možeš ništa, ti samo sebe pokazuješ.

Car nije prestajao sa uvredama i nastavio je u istom stilu:

- Ja sam čuo da tvoj babo voli da gleda kako te k*aramo. Čovek živi sa njom pet godina, a ne uđe u mamin stan - odbrusio je Car.

Informer

- Možda ćemo da živimo još pet, pa vas pozdravimo iz maminog stana. Ovo sve deo našeg plana - nastavila je Dragojevićka da provocira Filipa.

- Ona napravi da se muva sa mnom, a da napada Dejana za Staniju i Čaprićku. Ona hoće da bude sa njim, a celo vreme se muvala sa mnom - govorio je Car.

- Je l' tebi ustvari Dejan idol? Tek sad sam sve povezala - nastavila je Dalila.

Podsećamo, Dalila je prevarila muža Dejana Dragojevića u rijaliti šou programu "Zadruga 5" i uplovila u vezu sa Filipom Carem. Dalili je zajednički život sa sad već bivšim mužem i ljubavnikom doneo je mnogo ljubomornih ispada sa Careve strane, koji očigledno ne prestaju da se gomilaju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":