22.06.2022.

12:32

Foto: informer/printscreen

Džet set

HAOS U DOMU KULIĆA! Miljanine sestre izbacile Ivana Marinkovića iz kuće: Sad se setio da ima sina!

U javnosti se sada pojavila informacija da je Ivan pokušao da uspostavi kontakt sa malim Željkom, kao i da je početkom godine prilikom putovanja u Leskovac svratio u Niš da vidi sina, ali se ta poseta neslavno završila:

Informer

Ivan Marinković najuren iz doma Kulića

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa- počeo je izvor, koji je otkrio detalje Ivanovog dolaska:

Informer

Miljanina sestra poludela... Tijana Kulić sa malim Željkom

- Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje - priča izvor za Rijaliti plus.

Informer

Dolazio da vidi njihovog sina... Ivan i Miljana

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i za poslenje, zdravstveno se vraća u normalu.

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti - završava izvor.

Marinković se nije javljao na pozive kako bi prokomentarisao ove navode.

BONUS VIDEO: