24.06.2022.

09:47

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

KARIĆ SE PRISETIO LJUBAVI SA POKOJNOM MISICOM! Evo kako je reagovao kada je video zajedničke fotografije sa njom! (VIDEO)

Kariću su prikazane uspomene sa pokojnom misicom, Dijanom Milojković, koje je on pažljivo posmatrao.

Informer

Stefan Karić gleda fotografije na kojima je sa pokojnom Dijanom Milojković

Stefanu Kariću je prikazan snimak i sa ostalim devojkama, pa je tako imao prilike da vidi Natašu Radan, Ivu Grgurić, Ivanu Šopić, ali i Jovanu Ljubisavljević, sa kojom je vezu započeo u "Zadruzi 4", a koja traje i dan danas.

Nije mu bilo svejedno da gleda sklop svađa sa Jovanom, pa se u jednom momentu uhvatio za glavu:

Informer

Stefan Karić

- Jaoj - uzdahnuo je na jednu od svađa sa Jovanom.

Podsetimo, Karić je jednom prilikom pred kamerama govorio o svojoj velikoj ljubavi Dijani Milojković, koja je u 33. godini izgubila bitku sa opakom bolešću:

- Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - rekao je Stefan u "Premijeri"-

- "Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan" - oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom peva "Da se opet rodim" dok mu ona sedi u krilu.

Dijana je preminula 22. jula 2019. godine, a više od dve godine vodila je borbu sa opakom bolešću. Bila je mis Evrope iz 2014. godine, a svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji su se ugledali na nju.

BONUS VIDEO: