01.07.2022.

18:50

Foto: printscreen

Džet set

MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO ZADRUGARE! Voditelj otkrio šta su učesnici rijalitija tražili od njega!

Milan je gostovao u emisiji "Magazin In" zajedno sa bivšom zadrugarkom Milicom Dugalić, a oni su tom prilikom otkrili detalje iz rijalitija koje kamera ne može da zabeleži.

- Priznaj, kaži, jesu li ti slali papiriće da te pitaju kako se šta piše, gde ide zarez, tačka, šta je dve tačke? - rekla je Milica Milanu, na šta je voditelj odgovorio:

Informer

Milan Milošević raskrinkao zadrugare

- Jeste, pitali su me da li se gradovi pišu velikim početnim slovom - rekao je Milošević i na ovaj način raskrinkao zadrugare.

Milica je u emisiji otkrila i razlog zbog kog je pristala da postane deo Pinkovog rijalitija:

Informer

Milica Dugalić progovorila o "Zadruzi"

- Ja tri prosečne srpske penzije zaradim za nedelju dana - priznala je Milica u "Magazinu In".

Podsetimo, Netfliks je odlučio da pokrene šou po ugledu na južnokorejsku seriju "Skvid gejm", a u ovom ostvarenju više od 400 ljudi se bori za vrednu nagradu igrajući dečije igre. U rijalitiju u kom će učestovati 456 takmičara iz celog sveta, novčana nagrada iznosi čak 4,56 miliona dolara. Ipak, Milan Milošević kaže da ne želi da strepi za svoj život:

- Naravno da ne bih učestvovao nikad. Manite me se toga da ja razmišljam da li ću živ izaći. Jedino što mi je primamljivo tu jesu ta četiri miliona, ali se plašim da neće niko ni doživeti da ih uzme. Zadruga je najbolji i najjači rijaliti i realno pojedini žive bolje nego kod kuće - rekao nam je nedavno voditelj "Zadruge".

BONUS VIDEO: