01.07.2022.

22:28

Foto: printscreen

Džet set

MAJA OTKRILA DA LI SE POMIRILA SA JANJUŠEM! Marinkovićeva iznela detalje susreta sa bivšim: Taki je pobesneo kad je saznao!

Maja je priznala da je emotivno ispunjena, kao i da je zadovoljna sobom i svojim životom:

Emotivna sam ispunjena. Bitno je da je čovek srećan i zadovoljan sobom, a sve ostalo dolazi vremenom. Tako i ja. U spoljnom svetu svi kažu da sam druga osoba. Da, rekla sam zauvek ''zbogom'' bišim ljubavima, ali one nisi meni - otkrila je Maja Marinković, a onda se osvrnula na nedavni susret sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem na jednom prestoničkom bazenu.

Informer

Maja Marinković

- Ne mogu ja da ljudima određujem gde će da se kreću i da vode računa na koja će mesta da izađu da se ne bismo slučajno sreli. Kao, sve je to slučajnost, što pesma kaže. On je posle mene došao na splav, ja sam se iznenadila. Pružila sam mu ruku, mislim da je to ljudski posle svega što smo prošli. Nisam neprijateljski natrojena. Taki je izgoreo. Pitao me je odmah: ''Šta je ovo?''. To je izlizana priča. Objasnila sam mu šta se desilo i bilo je sve u redu. Sve može da se kaže za Janjuša, ali ne može da se porekne da je duhovit. Shvatila sam kao šalu sve. Ne mislim da je imao lošu nameru. Nema više zle krvi između nas. Zakopane su ratne sekire. Nismo u kontaktu nakon bazena, nismo se ni čuli, ni videli... - otkrila je Marinkovićeva.

Informer

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Maja je prokomentarisala i teorije da su Dalila i Dejan sa planom ušli u rijaliti:

- Vrlo moguće je da su se Dalila i Dejan dogovarali da igraju neku igru, ali to je sve otišlo predaleko. Zaista Dejanu želim svu sreću i da se više nikada ne vrati u taj odnos. Dalila vidim da me nikad ne spominje u negativnom kontektu i da me ne uzima u usta i to je dobro po nju. Ona je loš čovek, a u životu je najbitnije biti dobar čovek. I Dalila i Filip su mnogo loši ljudi, Dejan nije, mada ni on nije cvećka. Mislim da mu je okej sa Aleksandrom, iako mnogi pokušavaju da naruše to. Da li je to pravo ili nije, videćemo. Ništa u životu nije trajno - zaključila je Maja Marinković.

BONUS VIDEO: