02.07.2022.

15:53

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

DALILA U NOVOM BLAMANTNOM STAJLINGU Dragojevićka obukla STEZNIK umesto šortsa, Car je ŽESTOKO isprozivao!

Dalila Dragojević ima višegodišnje rijaliti iskustvo, a pažnju publike je privukla žestokim svađama sa cimerima, kao i naizgled srećnim brakom sa Dejanom Dragojevićem kojeg je javno prevarila sa Filipom Carem u petoj sezoni Zadruge.

Međutim, ništa manje nisu zanimljive ni njene modne kombinacije koje su predmet podsmeha od strane gledalaca. 

Informer

Dalila Dragojević

Ovaj put, bosanska starleta je otišla korak dalje kada je obukla steznik u boji kože i nosila ga kao šorts! Ovaj komad odeće se nosi ispod garderobe kako bi se prikrile nesavršenosti, a s obzirom da je napravljen od specifičnog materijala, nikome nije jasno kako je uspela da pomisli da će steznik izgledati kao šorts.

"Ova veštica pobegla iz filma Emira Kusturice...", "Ostala sam šokirana, šta je sad ova ludača obukla? Šta je ovo žene drage? Pa ovo su steznik gaće! Žalosno kolika je budala!", "Šta je ovo obukla majko sveta ili je zaboravila da se obuče? Otkrila guzicu pokrila glavu umesto obrnuto", "Obukla moje ‘letnje gaće', imam iste. Nosim ih ispod suknje ili haljine leti da se ne lepim za kožno sediste u autu. Šta je obukla... I još štikle. Autfit kapetana Kuke! Imamo pobednika Zadruge 5 za 'najgori stajling'", "Ovoj devojci treba stručna pomoć! Zar nijedna devojka da joj kaže kako izgleda?" - bili su samo neki od komentara gledalaca, a komentar Filipa Cara možete pogledati u videu iznad.

Inače, gledaoci su dobro upamtili da je Dalila jednom prilikom istakla da je ona "brend" i mnogima koji prate "Zadrugu" često je neverovatno koliko ova zadrugarka ima samopouzdanja s obzirom na to u kakvim modnim kombinacijama se pojavljuje u emisijama popularnog rijalitija.

BONUS VIDEO: