03.07.2022.

14:41

Foto: printscreen

Džet set

ĐEDOVIĆ OTKRIO CARU DALILIN TAJNI PLAN! Zadrugar otkrio Filipu Dragojevićkinu taktiku, evo koje su njene namere!

Filip Car i Dalila Dragojević ne koriste poslednje dane u "Zadruzi 5" da uživaju u velelepnom imanju i lepom vremenu, već su nastavili u starom stilu. Svađe ne prestaju i svakim danom su sve gore i gore.

Zato je Marko Đedović pokušao da objasni Caru da ne naseda na Daliline provokacije, jer Dragojevićka očajnički želi da ispadne žrtva i opere se od svega što je uradila Dejanu.

- Ti se dereš, a ona se kao plaši. Što se ne plaši kad provocira? A ti si glup ko ku*ac. Ona namerno ovo radi, da se opere od situacije sa Dejanom - rekao je Đedović.

- Pitao sam je šta želi da postigne inaćenjem sa Anđelom. Kaže, "Pa toliko si mi se zgadio da sam htela da te diskv..." Ja reko, "Eto, izletela ti je reč". - rekao je Filip.

- Rekao sam joj "U četiri države, u četiri porodice, niko te neće u kući". Nešto nije uredu. Ona je tukla bivšeg muža, napala ga dok spava, udarila Sandru pesnicom, šutirala, pala na mene, momak je spavao dok je ona njega htela da šutirala u glavu, i ona hoće da se opere od toga. Od toga idiotskog ponašanja - rekao je Đedović Filipu i posavetovao ga da ne naseda na njene provokacije.

- Ja ispadam gori od nje - zaključio je Car.

- Ne možeš biti gori od nekoga koga je proslavio razvod od momka koji se lupa čašama u glavu. Ti svojim reakcijama pereš druge ljude - pokušao je Đedović da mu objasni gde je problem.

- Pogledaj, ona s Matejom, kao sada, umire od smeha. Pogledaj joj facu, ne može da sakrije zadovoljstvo, jer je dobila ono što je htela - prokomentarisao je Car Dragojevićku koja je pričala sa Matijevićem.

BONUS VIDEO: