04.07.2022.

11:20

Foto: printscreen

Džet set

BIVŠA MU PISALA TEKST! Bora Santana objavio pesmu, za nevericu ko mu je sve u spotu

Bora Sntana uz pesmu napravio je zanimljiv spot posebno je privukao pažnju javnosti, budući da su akteri brojni nekadašnji učesnici "Zadruge", njihovi roditelji, pa čak i voditelji!

Informer

Bora je okupio brojna poznata imena, među kojima su Nikola Orozović, Maja Marinković i njen otac Taki, Sanja Stanković, Anja Todorović, Olga Reina, Stefanov otac Osman Karić, Kristijan Golubović, Milan Petković, Ivana Šopić, Anja Radulović, Darko Tanasijević, ali i Piksi i Zeka, Zorana Vlajković, Don Tomašević... Svi oni su u spotu jeli kokice, svako na svoj način i u drugom ambijentu, a Santana kaže da mu je ideju za spot dala njegova koleginica i bivša devojka Milica Kemez.

Informer

Pesma je baš pevljiva i lako pamtljiva, već na prvo slušanje. Svi, kojima sam pustio pesmu, odlepili su već na prvu i kažu da im se sviđa. Ide leto, u tom je duhu - šaljiva, vedra i pozitivna, a spot mi je posebno drag, jer u njemu učestvuju ljudi koje poštujem, sa kojima se družim, sarađujem - kaže Bora i dodaje:

Informer

Ideju za spot mi je dala Milica Kemez, odmah sam je prihvatio, stvarno je dobra fora. Ona je čak i tekst pisala, eto, i za to je talentovana - rekao je Bora, a na pitanje da li to znači da je došlo do pomirenja između njega i Milice, zagonetno se nasmejao i ostao bez komentara.