05.07.2022.

11:57

Foto: printscreen

Džet set

SEKS REKORDER! Filip Car spavao sa čak 20 žena u "Zadruzi"! Evo ko je sve na spisku

Filip Car tvrdi da je imao seks sa čak 20 učesnica "Zadruge"! Najveći zavodnik u ovoj sezoni rijalitija bio je intiman sa starletama Majom Marinković, Aleks Nikolić, Sanjom Stanković i Marijanom Zonjić, ali i mnogim drugim ženama za koje se i ne zna.

Informer

Filip Car

Seks-mašina

Momak iz Crikvenice kaže da će tek posle finala "Zadruge" u nedelju nastaviti da ređa recke, a sve da bi lakše preboleo raskid sa Dalilom Dragojević.

- Kresnuo sam do sada 20 zadrugarki! Baš sam malopre računao s koliko njih sam bio i iznenadio sam se. Za dve godine imao sam seks sa njih 20 i sve su bile u "Zadruzi"! S nekima sam bio pre četvrte sezone, pa tokom rijalitija, pa pred početak pete sezone... Toliko žena, a ja kidam živce zbog ku*vetine Dalile - rekao je Filip i dodao da jedva čeka da izađe iz rijalitija i pusti se u promet:

- Kad izađem odavde, čekaće me još 100 devojaka! Izvinjavam se svojoj porodici zbog bluda i nemorala, ali takav sam.
Car je otkrio da je bio još sa nekim rijaliti zvezdama, ali da za to niko ne zna:
 

- Imao sam seks s nekim ribama pre četvrte sezone, ali neću da otkrivam njihova imena, jer se to ne zna. Ma i u rijalitiju sam bio s devojkama u tajnim štekovima, gde nema kamera. Nikad ne biste provalili o kome se radi.

Slab na starlete

Svoje zavodničke sposobnosti Filip Car je pokazao čim je prvi put ušao u Pinkov rijaliti pre dve godine. Odmah se smuvao sa Aleksandrom Nikolić, da bi je posle mesec dana ostavio zbog Mine Vrbaški. Kratku aferu imao je i sa Sanjom Stanković, koja je čak sumnjala da je s njim ostala trudna. Posle "Zadruge 4" leto je proveo u etno-selu kraj Beograda, gde su mu mnoge lepotice dolazile na noge, a medu njima i Marijana Zonjić. U "Zadrugu 5" ušao je kao dečko Maje Marinković, ali ju je brzo ostavio zbog Sandre Čaprić, koju je otkačio da bi smuvao Dalilu Dragojević! I nju je varao, pa je na jednu noć bio sa Viki Mitrović, Sanjom Grujić, Anom Jovanović...

Dalila: S Dejanom sam bila dama, a sa Filipom sam ološ

Dalila kaže da je bila dama pored Dejana Dragojevića, a da je pored ljubavnika Filipa Cara izgubila dostojanstvo.

BONUS VIDEO: