06.07.2022.

14:18

Foto: printscreen

Džet set

VIKI I ZOLA SE OPUSTILI! Osmakčić će POLUDETI kad vidi šta je uradio njegov drug! Javnost ZGROŽENA!

Viktorija Mitrović je po svemu sudeći prebolela Marka Osmakčića i vrlo brzo mu je našla zamenu. Prvo se nameračila da osvoji njegovog druga Lazara Čolića Zolu, zatim se na žurci ljubila sa Borom Santanom koji je na velelepno imanje u Šimanovcima ušao kao gost, da bi završila u krevetu opet sa - Zolom.

Čolić se ušunjao u Viktorijin krevet i počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela, pa odlučio da je ručno da je zavovolji dok se ona pravila da spava.

Ovaj video se vrlo brzo našao na društvenim mrežama, a publika je izuzetno negativno komentarisala njihovo ponašanje. Jedni su osuđivali Zolu jer je sve to uradio u momentu dok je Viki pod uticajem alkohola, dok drugi smatraju da Mitrovićevoj treba oduzeti starateljstvo zbog svega što je sebi dozvolila.  

"Ona uopšte nije pri svesti. Olešena je i spava. Užas!", "Buljava opet neka priča da je Osmakčić monstrum. Pih, zgadio mi se i ovaj Zola i svi ti ljudi", "Katastrofa. Viktoriji treba oduzeti starateljstvo pod hitno", "Ovo je strašno. Ona je pijana, a on... Užasno...", "Ko glasa za ovu profu*njaču? Odron! Žao mi je onog deteta", "Jel ona uopšte pri sebi? Jel zna šta se dešava sa njom? Ovo je katastrofa", "Ovaj klošar bi joj i šu*ak lizao samo da ima priču da uđe u 'Zadrugu 6'" - bili su samo neki od komentara, a kako je izgledala njihova vrela akcija možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO: