06.07.2022.

17:49

Foto: printscreen instagram/banedjokic_official

Džet set

BANE ĐOKIĆ POKAZAO ČIME RASPOLAŽE! Pojavile se golišave fotke bivšeg zadrugara! (FOTO)

Bane je nedavno otputovao u Italiju kako bi prisustvovao venčanju bivše rijaliti cimerke Goge Aleksić, o čemu je Informer prvi pisao.

Goga i njen izabranik odlučili su da naprave svadbu na plaži u Napulju, a pored velikog broja zvanica, na venčanju je bilo čak 50 ljudi iz Srbije više o tome pročitajte OVDE

Bivši zadrugar je odlučio da produži svoj boravak u Italiji, pa je tako iskoristio nekoliko dana kako bi odmorio i napunio baterije. Đokić je tom prilikom pratioce na Instagramu počastio vrelim, fotografijama na kojima je pozirao golišav na plaži, te svima pokazao da raspolaže izvajanim telom koje mami uzdahe prolaznika.

Podsetimo, Bane Đokić je prošao kroz pakao kada je tokom leta za Italiju, stiglo obaveštenje da moraju odmah da se vrate za Beograd kako bi sleteli:

Na pola puta do Rima su nas obavestili da moramo po hitnom postupku da se vratimo za Beograd. Pomislio sam da ćemo u jednom trenutku otići u vazduh, svašta mi je palo na pamet. Kad smo sleteli jeziv smrad je krenuo kroz avion. Hvala Bogu dobro sam, ali sam se mnogo potresao - rekao je Bane nedavno za Informer.

BONUS VIDEO: