06.07.2022.

18:31

Foto: printscreen

Džet set

NEPOZNATI MUŠKARAC PROVALIO U ZADRUGU 5! POPEO SE PREKO ZIDA! Car ga pitao za bivšu devojku!

Nepoznat muškarac provalio je u "Zadrugu 5" i popeo se preko zida u Rajski vrt, a Filip Car ga je dočekao. Produkcija je na sreću brzo primetila šta se dešava i odmah reagovala. Oni su odmah ugasili ton, pa se osim po Filipovog prepričavanju događaja ne može saznati šta su njih dvojica pričali.

Informer

Zadruga 5

- Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde. Čovek se popeo na zid u Rajskom vrtu. Idem u WC i vidim da sedi momak na zidu. Života mi moga, ja kao da sam video supermena. Ja se presvukao, uzeo vlažne maramice da idem u WC, hodam i on (viče) "Kapo, kapo". Pogledam, a on na zidu sedi, iznad kapije od Rajskog vrta. Kaže: "Ej", a ja ga ne vidim dobro. Ja priđem bliže i on čovek započne priču, kaže da je Emin iz Zenice, ja ga pitam što je došao - rekao je Filip, pa dodao:

Informer

Zadruga 5

- On kaže: "Da tebe vidim, došao sam busem, doći ću i na superfinale". Ja odmah za nju pitao (Dalilu), on počeo da mi priča za Maju. Ja kažem: "Reci mi za nju (Dalilu), da li mi radi nešto iza leđa?" Pitao sam da li je bilo nešto sa Anđelom, a da mi ne govore. On kaže: "Ne". Ja i dalje ne verujem da čovek sedi na zidu. Pitao sam ga kako se popeo tu gore. Kaže: "Tu obezbeđenje, ja sam levo-desno - prepričavao je Car.

Društvene mreže su se odmah usijale, a momak koji se popeo na vrh zida "Zadruge", koji je inače visok četiki metara, je čak i napravio snimak.

Informer

BONUS VIDEO: