06.07.2022.

18:48

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile/printscreen

Džet set

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON NAPUŠTANJA ZADRUGE! Nevena Savić progovorila o prostituciji, pa najavila tužbu! A evo šta je rekla o Zolinoj majci

Nevena je bila u strahu kako će njena porodica da reaguje kada je vide nakon rijalitija, s obzirom šta je sve radila pred kamerama "Zadruge", međutim, ipak su ostali uz nju:

- Dobra je situacija, uz mene su... Podržavaju me skroz. Nemam nekih negativnih komentara. Kada je u pitanju odnos sa Zolom, znala sam ja šta će mi reći - da mi to nije trebalo, da je to moja najveća greška, ali me razumeju jer su videli da sam se zaljubila. Iskreno, sve su mi super rekli, stvarno su super komentari - rekla je Nevena Savić, koja kaže da o svom se*sualnom odnosu sa Zolom još uvek nije pričala sa roditeljima.

Informer

Nevena Savić i Lazar Čolić Zola

- Nismo se još dotakli toga, ali nije im neka bruka, jedino im se ne sviđa to što sam ja, kao devojka, to dozvolila sebi - priznala je Nevena.

Viktorija Mitrović je nekoliko puta tokom Neveninog boravka u Beloj kući, iznela informacije da se Savićeva navodno bavi prostitucijom, što je ona uvek oštro demantovala:

- Moji roditelji to uopšte sa mnom nisu komentarisali, jer vrlo dobro poznaju svoje dete. Znaju ko sam, šta sam, šta radim, a šta ne radim - kaže Nevena, koja nije sigurna da li će podneti tužbu protiv Viktorije, koja ju je oklevetala.

Informer

Viktorija Mitrović

- Iskreno, ne znam šta da vam kažem, ne znam šta ću s tim. Izašla sam, u principu - koga boli uvo, ali opet... Ukoliko se ta priča s njene strane ponovo bude produbila, sigurno ću je tužiti - rekla je Nevena Savić.

Zvaću Zolinu majku

Bosa, Zolina majka, podržavala je njegovu vezu sa Nevenom, kojoj je više puta slala poklone, zbog čega će joj se ona i lično zahvaliti.

- Nije me zvala, ali planiram da je ja zovem, da joj se zahvalim na stvarima, poklonima. Kontaktirala me je neka naša zajednička grupa, podrška. Nije me kontaktirala žena, ali planiram ja nju da kontaktiram sigurno, biće mi drago da je upoznam - rekla je Nevena.

BONUS VIDEO: