06.07.2022.

20:08

Foto: printscreen instagram

Džet set

EVO GDE JE DENIZ UPOZNALA DEČKA! Bivša zadrugarka otkrila sve detalje nove ljubavi, pa priznala: Volim da živim u centru grada

Deniz je otkrila da je dečka našla preko društvene mreže Instagram:

- Upoznala sam ga preko Instagrama, tamo stalno dobijam svakakve poruke od muškaraca. Više manje su to sve neke banalne priče, koliko košta noć sa mnom... To me vređa, a on mi je prišao na filozofski način, ispresionirao me je svojom politikom i kako me je psihički analizirao. Finansijski sam ja moćnija od njega, ali volim balkanske muškarce zbog te njihove romantike i erotike - priznala je Deniz, a onda je otkrila da li je upoznala njegove roditelje:

- Nisam ih upoznala, niti ću, po svemu sudeći. Svi ti muškarci žele da se operu od tih starleta, mislim, koja majka bi želela da ima starletu za snajku, tako da ne znam kako će se to odvijati, ali od mene je teško oprati se! (smeh) - rekla je Deniz Dejm.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na zaradu na "Onlifensu":

- Baš mi dobro ide, u igri je ozbiljna lova! Dosta je para u pitanju, ne bih otkrivala cifre, znate kakva je situacija, inflacija je, narod teško živi i ne bih se bahatila s ciframa. Pre bih pomogla nekome ako treba - rekla je Deniz.

Na pitanje šta je najskuplje dobila na poklon od muškarca, Deniz je rekla:

- Uf, pa bilo je baš dosta... Jedan je čak hteo da mi kupi stan, ali ta priča je brzo završena, nismo se nešto poklopili. Volim da živim u centru grada, sada imam svoj stan i mogu sve sama da priuštim, ne treba mi sponzor - zaključila je Deniz Dejm.

BONUS VIDEO: