06.07.2022.

20:09

Foto: printscreen

Džet set

OGREŠIO SAM SE O MAJU, SANJU I ČAPRIĆKU! Car ne dozvoljava Dalili da pominje njegove bivše! TI SI ZA MENE GREŠKA, A NE ONE!

Filip Car pričao je da je veza sa Dalilom Dragojević greška, a tokom svog izlaganja šokirao je sve kada je spomenuo bivšu devojku, Maju Marinković, koja je izbačena iz "Zadruge" zbog njega.

Informer

Filip Car

- Dajte mi samo minut, želim da prokomentarišem Dalilu, ako se Sanja vređa, ako daješ sebi za pravo da pričaš o Aleksandri, Maji, plačeš, dolaziš i lomiš zidove, onda ja mogu da kažem da si greška - rekao je Car, a Dalila mu je odmah odbrusila:

- M*rš u pi*ku materinu, nemoj više da me komenatarišeš!

Car je nastavio da priča o Dalili:

- Osoba koja pored naših silnih problema gleda ko šta radi, konstantno komentariše sve moje bivše - rekao je Filip, a Dragojevićka se nadovezala:

- Oni su svi komentarisali mene, ova ovde se j*bala sa tobom, ima da komentarišem ako želim, ovaj me komentarisao i njega ću da komentarišem, svima sve vraćam - rekla je Dalila.

Informer

Darila Dragojević

Car se nije obazirao na njene reči, pa je samo nastavio sa uvredama:

- Ponaša se kao da ništa nije uradila, boleština. Ja se na kraju pitam kako se dovedem u situaciju da poludim zbog ovakve osobe. Sada kažem, ja sam se ogrešio o Maju, Sanju i Čapričku, ja sam dozvolio sebi da se užasno ponašam - kazao je, a Dalila je onda napala njega:

- Da li vidite kako se pere sad, šta sada ovaj klo*ar priča. Ja deset meseci slušam da je njemu Maja bila greška, sada čujem kako sam greška ja - rekla je Dalila.

BONUS VIDEO: