06.07.2022.

22:50

Foto: printscreen

Džet set

NESREĆNICU POZDRAVLJA NAJSLAĐI LEMUR! Bukti rat Maje i Dalile! Marinkovićeva zvratila Dragojevićki, pa odgovorila i na Carevo tepanje!

Poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi 5" se dešavaju žestoke svađe između Dalile Dragojević i Filipa Cara, između ostalog i zbog bivših partnera, a najčešće pominju Maju Marinković i Dejana Dragojevića.

Informer

Maja Marinković

Danas je u došlo do još jednog takvog karambola, kada je Dalila saznala da je Maja izjavila da je jedna njena štikla vrednija od cele Dalile.

Dragojevićka je ponovo udarila na Maju, a doživela je slom kad je Car Marinkovićevu nazvao "Lemurom", što je nadimak koji joj je dao iz milošte. Dragojevićka je zaključila i da će se Maja i Car pomiriti nakon njegovog izlaska sa imanja, te ovo navela kao jedan od razloga zbog kojeg ne želi razgovor sa njim.

Informer

Dalila Dragojević

Marinkovićeva se još jednom oglasila i prokomentarisala ovu situaciju pesmom:

- Posesivnu bivšu imaš ti, kači se za moja kolena! Pa mi priznaj da za sve si kriv, to bih baš volela" (smeh) - započela je Maja, pa nastavila da se ruga zadrugarki:

- Ovu situaciju bih opisala citirajući ovu pesmu, malo šale nije na odmet. Šta više reći, svaka reč je suvišna. Bolim i ne prolazim, ali realno, ko još može mene da preboli? Niko! Tako da, to ništa nije novo, a nesrećnicu Dalilu više ne bih komentarisala. Jadna je da dalje ne može! Šaljem joj tople pozdrave od najslađeg Lemura - poručila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO: