07.07.2022.

16:53

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

IRMA SKOVALA PLAN PRED FINALE ZADRUGE?! Ovo je razlog njenog bekstva iz popularnog rijalitija?!

Veliki šef se odmah oglasio nakon Irminog bekstva sa imanja u Šimanovcima, a tom prilikom obavestio je zadrugare da je Serjanićeva diskvalifikovana i da će morati da plati kaznu od 50.000 evra:

Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu - pročitao je Mateja Matijević.

Informer

Irma Serjanić diskvalifikovana iz "Zadruge 5"

Irma se nakon dikvalifikacije oglasila na društvenim mrežama:

Nisam mogla više psihički da izdržim. Dobila sam napad panike. Osećala sam se jako loše. Hvala televiziji Pink na svemu. Vidimo se uskoro. Hvala, ljudi, na svemu - napisala je Irma na svom Instagramu.

Ipak, na društvnim mrežama su se pojavili komentari da je Irma sve navodno isplanirala, samo kako bi ušla u "Zadrugu 6", koja će se od septembra emitovati na televiziji Pink:

- Ljudi, Irma je izašla iz Zadruge da bi ušla u Zadrugu 6, jasno je kao dan - glasila je jedna od teorija sa kojom su se mnogi složili, a da li će pevačica biti deo ''Zadruge 6'' kao što nagađaju, ostaje da vidimo...

BONUS VIDEO: