08.07.2022.

19:42

Foto: printscreen

Džet set

AKO DALILA POBEDI, ULAZIM U ZADRUGU 6! Bivša rijaliti zvezda zapretila Dragojevićki: Razvaliću je, narod jedva čeka da ispadne!

Maja je na svom Instagram profilu javno iznela mišljenje o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića koji su se razveli, a tom prilikom je izjavila da će ući u "Zadrugu 6", ako Dragojevićka osvoji prvo mesto u ovoj sezoni.

- Ako ova likuša (Dalila Dragojević) pobedi ili bude druga, ući ću u “Zadrugu 6” i razvaliću je, to vam svečano obećavam. Narod i ja jedva čekamo da ova prljava “devojka” izađe iz Zadruge. Dejan je moj favorit, i po pravdi Boga on treba da pobedi! Jer je nosio ceo rijaliti tako što je bio njena žrtva... svaka mu čast šta je izdržao, uz Dekija sam srcem! Podržaću ga u finalu i biti uz njega, ne volim nepravdu! Ne osuđujem Dalilu, neka radi šta hoće, već njena dela i zlodela - ono što je sve uradila Dejanu. Pratimo finale i videćemo da li će ovog puta pobediti pravda - napisala je Maja na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Maja i Dalila su se nedavno sukobile tokom "Zadrugovizije".

Informer

Maja Nikolić oplela po Dalili

- Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije. Porkockao si poverenje celokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovde neko da povrati od ove budalaštine, svima nam je muka. Prokockao si sve, radi koga? - govorila je Maja Dejanu.

Ti Dalila, ako si krenula svojim putem zašto si se vratila - pitala je Maja.

Ja neću dozvoliti da ti mene ovde vređaš, da si pet puta član žirija! Ne zanima me uopšte šta imaš da kažeš jer ni tvoj život nije idealan - besnela je Dalila i prolila gorke suze.

Čuješ li ti publiku? Proceni šta hoće ova publika da kaže! - dodala je Maja tada.

BONUS VIDEO: