09.07.2022.

14:30

Foto: printscreen

Džet set

TEŠIM SE DA SU STANIJA I MARKO SAMO DRUGARI - Viki Mitrović za Informer progovorila o bivšem dečku i starleti, evo šta misli o njihovom odnosu

Viktorija je nedavno napustila rijaliti šou program "Zadruga 5", a njeno učešće je, između ostalog, obeležila turbulentna veza sa Markom Osmakčićem.

Informer

S obzirom na to da ovih dana svi pričaju o Osmakčićevoj muzičkoj karijeri i pesmi "Stanija" koju je posvetio starleti Staniji Dobrojević, bilo je neizbežno da upitamo Viki šta ona misli o odnosu starlete i svog bivšeg dečka. Iako i Osmakčić i Dobrojevićeva tvrde da između njih nema i nikada nije bilo ništa više od prijateljstva, nas je zanimalo kako Viktorija gleda na Markovo druženje sa starletom sa kojom je veoma blizak i koju, kako je sam više puta rekao, veoma poštuje.

Informer

- Smatram da je Stanija neko ko ide uz njega i fizički i karakterno, ali iskreno mislim da između njih postoji neki drugarski odnos. Stanija je žena koja je par godina starija od njega, iskusnija... Mislim da se tu ne dešava ništa konkretno. Mislim da je to poslovna saradnja, možda neko druženje... Mislim da će se sve to svesti na taj neki drugarski odnos. To je neko moje mišljenje, možda grešim... Možda tešim sebe - rekla je Viktorija za Informer.rs.

Podsećamo, Marko i Stanija su započeli svoje druženje u "Zadruzi 5" dok je Dobrojevićeva još uvek bila u vezi sa Markom Markovićem. Zadrugari su tada komentarisali da bi se između njih sigurno desilo nešto samo da starleta nije u vezi, a sada kada su i Osmakčić i Stanija slobodni, ponovo su počela nagađanja o prirodi njihovog odnosa.

BONUS VIDEO: