10.07.2022.

07:02

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

ONI SU SINOĆ NAPUSTILI "ZADRUGU"! Važili su za favorite, a ispali su PRE SUPERFINALA!

Večeras nas očekuje veliko superfinale rijaliti šou programa "Zadruga 5", a veče pre proglašenja pobednika donelo je iznenađujuće rezultate glasanja publike. Naime, Zadrugu su napustili Marko Đedović, Sanja Grujić i Milana Mima Šarac.

Voditelj Milan Milošević ušao je na imanje i okupio zadrugare, kako bi im saopštio ko je osvojio 19. mesto u "Zadruzi 5" i zauvek se oprostio od glavne nagrade.

Milan je podigao nekoliko takmičara koji su najugroženiji, a to su za početak bile Jovana Tomić Matora i Milana Šarac Mima, a onda su im se pridružile i MC Aleks i Milica Veselinović.

Informer

Neizvesnost je zahvatila Belu kuću, a onda je Milan pozvao Gruju da stane pored Mime.

- Da li možeš da se zauvek pozdraviš sa Mimom zbog onog što si rekao? Ovo je prilika da se oprostite zauvek? Mima je izbačena iz Zadruge - saopštio je Milan.

Nakon njenog izlaska, Gruja je završio u suzama, a kada se malo smirio, odneo je njene stvari do kapije.

Situacija je bila napeta, a onda je voditelj saopštio da rijaliti napušta Sanja Grujić koja je zauzela 18. mesto. Zadrugari su se pozdravili sa njom, nakon čega je ona napustila imanje.

Informer

Ono što je najveće iznenađenje večeri bilo je izacivanje Marka Đedovića čiji su komentari i druženje sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem obeležilo sezonu, a koji je zauzeo tek 17. mesto.

Informer

BONUS VIDEO: