10.07.2022.

11:14

Foto: printscreen

Džet set

MAJINI IZABRANICI SU ČOBANI Aleksandra Subotić ovako pričala o momcima Marinkovićeve na sluteći da je muž vara baš SA DRUGARICOM!

Pre samo dve nedelje sada već bivše drugarice Maja Marinković i Aleksandra Subotić zajedno su gostovale u emisiji "Pitam za druga specjial" koja se snimala na planini Kosmaj i u zajedničkom intervjuu koji su tom prilikom dale, Aleksandra je otkrila kako zamišlja sledećeg Majinog izabranika ne sluteći da će to biti upravo njen suprug Predrag Raspopović Peca.

Informer

Drugarice su bile iskrene i opuštene, a Aleksandra je prvi put otvoreno govorila o svom odnosu sa mužem, i njegovom odnosu sa Karađordjem koji je samo četiri godine mlađi od njenog oca.
Zanimljivo je da je Subotićka istakla da misli da se Maji neko sviđa, kao i da su njeni izabranici "čobani". I sama Maja pričala je o tome da ima simpatiju i da je slobodna, a da li je govorila upravo o Peci procenite sami.

Informer

Maja se dotakla i teme prevare i braka, dok je Aleksandra pričala o svojim plastičnim operacijama protiv koji je Peca izričito bio, iako se sada ispostavilo da nije mogao odoli čarima velike ljubiteljke hirurških intervencija, Maji Marinković.

Kako je izgledao njihov zajednički poslednji intervju možete pogledati u videu ispod teksta.

BONUS VIDEO: