11.07.2022.

08:51

Foto: Dejan Živančević

Džet set

BIO BIH SREĆAN DA JE DALILA ZATRUDNELA! Filip Car otkrio da li s Dragojevićkom počinje zajednički život! (VIDEO)

Filip, koji će ostati upamćen u rijalitiju po tome što je uspeo da zavede udatu Dalilu Dragojević i s njom, uz mnogo burnih momenata, održi vezu sada priznaje da planira da živi s njom:

Informer

Filip Car otvroio dušu...

- Ona i ja se volimo, i probaćemo napolju da imamo zajednički život i vezu, ali ne mogu da trčim pred rudu s tim da li ćemo imati decu. Radili smo na tome u rijalitiju, a da se desilo naravnoda bih bio srećan- odmah je kazao Filip Car koji nije imao odgovor na pitanje da li njihova veza ima budućnost:

- U nekim situacijama ni ja nemam poverenja u nju, ni ona u mene. Ali spoljni život i rijaliti život su totalno drugačiji i možda meni s njom napolju veza bude najbolje moguća. Ne mogu da znam, ako budu slične situacije kao u rijalitiju... Nadam se da će nam odnos napolju biti sušta suprotnost od onoga što smo prikazali za ovih 10 meseci- odgovorio je Car i otkrio da li ima strah da će doživeti sudbinu Dejana Dragojevića:

Informer

Počinje zajednički život s Dalilom... Filip Car

- Nemam ja tog straha, veruj mi. Ja strah za takvim stvarima imam samo pred kamerama u rijalitiju, napolju ne. Takve stvari kad se dešavaju u četiri zida su mi sasvim normalne. U rijalitiju mi je sve to..., neka bude da imam kompleks da me neko ostavi- doda je Filip, a šta je još kazao pogledajte u videu: