14.07.2022.

21:42

Foto: printscreen

Džet set

SVE ČARI OVOZEMALJSKOG PAKLA! Marko Đedović se oglasio nakon vesti da je Elena Kitić prevarila Frana Pujasa, pa potkačio CELU ESTRADU!

Pevačica Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića, prevarila je bivšeg zadrugara i doskorašnjeg dečka Frana Pujasa, dok je on boravio u "Zadruzi 5". Naime, pevačica je to uradila sa reperom Miksom Vujićem, bivšim dečkom svoje najbolje drugarice Lee Davogić, koja je u javnosti poznatija pod svojim umetničkim imenom, Blair Lea.

Informer

Fran Pujas i Elena Kitić

Nakon što se Fran oglasio i kratko poručio da je sve znao, ali kako nije hteo previše da komentariše nove detalje, Pink.rs je kontaktirao Marka Đedovića, koji je takođe i više nego upućen u celu situaciju, koja ozbiljno preti da postane novi skandal veka.
 

Informer

Marko Đedović

- Ja otkako sam izašao iz "Zadruge 5" se osećam kao da sam ušao u neki drugi rijaliti, počevši od Maje, Subotićke i Pece do Frana, Elene, tog nekog di-džeja i njegove devojke, koja je uz sve to i Elenina drugarica, a sad suparnica. Opasan je to razvojni put. Čudno je čak i za nekog koga nazivaju rijaliti magom, to jest mene - priča Đedović kroz smeh, pa nastavlja:

Informer

Marko Đedović

- Prevare, preljube, obmane i slično... Evo, vodim ih sve zajedno na razgovor za ulazak u "Zadrugu 6", obećavam. Sve čari ovozemaljskog pakla, ukratko. Još jednom li čujem i jedan ružan komentar od strane "estrade" o rijalitiju, lično ću im odgovoriti i to vrlo rado - sada sam ozbiljan. Gore stvari ljudi rade sa strane, a snebivaju se lažno na ljude iz rijalitija, evo slučaja, ako ništa drugo - zaključuje Marko za Pink.rs.

BONUS VIDEO: