15.07.2022.

18:30

Foto: printscreen Twitter

Džet set

MAJA I PECA IMALI VRELU AKCIJU U SUBOTIĆKINOM KREVETU?! Raspopović hoće da mu Marinkovićeva rodi dete?!

Kako mediji saznaju od izvora bliskog Subotićevoj, njen izabranik je poslednjih meseci navodno često inistirao na tome da Maja bude njihova gošća. Štaviše, jednom prilikom navodno ih je zamalo  Aleksandra uhvati na delu.

Informer

Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

- Peca je mesecima sedeo na dve stolice. Dobro su se krili, a čak je i od Aleksandre često tražio da im Maja bude gošća i da se svi zajedno druže. Ona je često dolazila i pretvarala se da je sve u redu i da joj je prijateljca. Sa jedne strane je bila dobra sa Subotićevom, a sa druge je spavala sa ocem njenog deteta. Jednom prilikom je Maja došla ranije, pa su čak imali se*s na brzinu dok se Aleksandra nije pojavila - priča izvor.

On tvrdi da je Raspopović navodno odlepio za Majom, toliko da želi i ona da mu rodi dete.

Informer

Maja Marinković, Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

- Baš je zaljubljen u nju. Ne ispušta je iz ruke, upravo onako kako je voleo i Aleksandru. Želeo bi da mu rodi dete, već pričaju o tome. Maji je i vreme da se ostvari kao majka, a Raspopović može da joj obezbedi sve što poželi. Aleksanda je očajna, naročito sada kada vraća film. Sada joj je jasno zašto je on tražio da Maja često dolazi kod njih. Verujte da proklinje dan kad je pustila u kuću - tvrdi sagovornik "Kurira".

BONUS VIDEO: