17.07.2022.

18:32

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

NISAM SE ZVANIČNO RAZVEO OD DALILE! Šok priznanje Dejana Dragojevića u programu uživo!

Dejan je priznao da je papire za razvod od Dalile potpisao još u novembru, ali da još uvek nisu zvanično razvedeni.

- Pa ne znam, ja sam papire bio potpisao još u novembru. A to što nije rešeno, nije do mene. To je sad sve u procesu. Mesec dana pred kraj rijalitija su papiri stigli gde treba da stignu. Tako da nije još završeno, trebalo je biti, ali šta ću, sile i prilike nisu dozvolile - otkrio je Dragojević u programu uživo.

Informer

Dalila i Dejan Dragojević

Dejan je se osvrnuo i na Dalilinog oca Husa Mujića, koji je za domaće medije otkrio da se u Gornjem Šepku slavila pobeda mladog Dragojevića više nego u Veterniku, a tada je izjavio da nema njegov broj kako bi mu čestitao na pobedi. Ipak, Dejan je sada priznao da nema potrebe da se čuje sa Mujićem.

- Nema potrebe da mu se javim, niti me interesuje šta on kaže. Moja pobeda, koliko vidim, svuda se slavila. Ne interesuje me šta on kaže - rekao je Dejan, a onda je progovorio o svemu što je stekao u braku sa Dalilom.

- Nema potrebe da me niko kontaktira i ne treba mi ni kuća, ni auto, ni garderoba, ni ništa. A ove stvari što imam, mislio sam da bacim, ali mi je žao. Pa sam mislio da zapalim, a onda opet, neko bi mogao da nosi. Opet, te stvari nose neku mračnu energiju i ne bih poklanjao nikome. Tako da ću baciti. Ne bih nekom da prebacim to zlo koje sam imao. Neće moj tata da da Tedija. Tata moj ga mazi, pazi i voli. On je već tri, četiri godine sa njim i mislim da treba da bude tamo gde je voljen, a ne da se smuca po Beogradu, Bosni i bude lutalica - zaključio je Dejan Dragojević u "Premijeri".

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_58074878", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1054407"});