17.07.2022.

22:15

Foto: printscreen

Džet set

DALILA NAKON ZADRUGE OTIŠLA NA REMONT! Evo šta je Dragojevićka promenila na sebi! (FOTO)

Dalila je aktivna na društvenim mrežama, a danas se na svom Instagram profilu pohvalila promenom koja ju je totalno transformisala.

Naime, Dragojevićka je odlučila da postane plavuša, a sada izgleda bolje nego ikada.

- Nova boja kose. Kako vam se dopada? - napisala je Dalila Dragojević na pomenutoj društvenoj mreži, a komplimenti na račun njenog izgleda pljušte sa svih strana.

- "Lutka", "Prelepa", Loša kopija Aleks", "Odlično, super ti stoji" - samo su neki od komentara ispod Daliline objave.

Podsetimo, Dalila Dragojević je danas u emisiji "Premijera" otkrila da će u utorak da ode u Gornji Šepak kod oca, ali bez Cara.

Naravno da mi je rekao da dođem kući, i naravno da je ljut zbog celokupnog mog učešća, navukla sam mu veliku sramota, to iskreno priznajem, svojim ponašanjem ne mogu da se pohvalim. Očekuje me samu, nije za moju vezu sa Filipom, kao što nisu ni njegovi, jer to smo mi sve napravili, niko nam drugi nije kriv. Da je to sve bilo normalno, ne bismo imali te probleme koje imamo sada, ali eto, željno me iščekuje i u utorak odlazim kući - rekla je Dalila, pa nastavlja:

Nema šanse da ga ikad prihvati zbog svega što se izdešavalo, nema teoretske šanse, ne znam ni odakle se ta moja izjava pojavila u medijima. To moram da demantujem, jer nikome nisam davala izjave povodom mog odlaska kući, niti bilo šta vezano za odnos mog oca i Filipa. Piše se svašta, sinoć sam se oglasila da ću izjave isključivo da dajem za Pink i sve što se tiče Pinka, a ovo što se izmišlja sa strane - ne! Neću davati nikome izjave - zaključila je Dalila u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_58088845", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1054407"});